Hoppa till innehåll

Om

Jag gillar det här med träning. Ibland gillar jag det mer och ibland gillar jag det mindre.  Den här bloggen är ett försök för att få mig att försöka gilla träning lika mycket hela tiden. Och på köpet kanske få någon annan att känna likadant.

Förutom att skriva den här bloggen så driver jag även företaget med samma namn www.halsojakten.se och hjälper företag med deras friskvårdsarbete.  Vårt främsta verktyg i detta är friskvårdstävlingen Hälsojakten. Kortfattat kan man säga att det är en blandning av Facebook och en stegräknartävling, fast utan stegräknare.  Ni kommer få höra mer om det.

Mer om mig. Andreas, 29 år. Boende i Stockholm. Uppvuxen i Linköping. Studerat i Örebro. Civilekonom i grunden. Nu även Licenserad Personlig tränare. Har tidigare arbetat med försäljning. De senaste två åren spenderades på nordens största träningskedja där min roll var Key Account Manager och det var så jag kom in på friskvårdsspåret, även om träning varit ett intresse långt innan dess. Eget företag sedan början av 2010. Bor med  Elin (sambo) och Lasse (hund).

No comments yet

Lämna en kommentar